MEDLEMSKAP
Rutgerson_Soner
Svensk_Kraftbetong

MEDLEMSKAP

Vill du bli medlem i Allmags GK?

Skicka då ett mail till info@allmagsgk.se med namn, adress, telefonnr samt golf-id.

För att få spela golf krävs att du är medlem i en golfklubb och har genomfört en utbildning. Den utbildningen kan du få hos oss på Allmags Golfklubb. Vi tillhandahåller utrustning under utbildningen.

Vi kan även erbjuda dig fler betalningsalternativ. Är du medlem i fler klubbar? Då kan du teckna ett s k dubbelmedlemskap hos oss för 2500 kr/år. Detta gäller endast när ditt fullvärdiga medlemskap i annan klubb är minst 4000 kr/år. Studerande på heltid? Då kan du teckna vårt nya studerandemedlemskap för 1800 kr/år.

Vill du slippa räkningen i brevlådan och underätta för plånboken? Då kan du nu dela upp betalningen av dina årsavgifter vid fullvärdigt seniormedlemskap (4000 kr/år) och studerandemedlemskap (1800 kr/år). Vi kan då erbjuda dig som medlem att dela upp din årsavgift på 12 tillfällen; 350 kr/månad (senior) resp. 175 kr/månad (student).

För att ansluta till autogiro fyller Du i en blankett som du kan hämta från Bankgirocentralen.

Skicka sedan den ifyllda blanketten till oss på Företagskonsulten i Kungälv;

Företagskonsulten i Kungälv AB

Bultgatan 40B

442 40 Kungälv

Observera att autogirotjänsten endast är tillgänglig för medlemmar som har ett bankkonto kopplat till sitt personnummer och att tjänsten är bindande i 12 månader fr o m avtalets tecknande.

Medlemskap 2019

Seniorer                               4000 kr/år

Yngre senior 22-29 år       2900 kr/år

Studerande                          1800kr/år

Juniorer 0-7 år                   150 kr/år

Juniorer 7-13 år                 600 kr/år

Juniorer 14 - 21 år             900 kr/år

Dubbelt                               2500 kr/år

Passiv                                   300 kr/år

Önskar du mer info eller hjälp? Hör av dig till kansliet via mail:

info@allmagsgk.se

KONTAKTA OSS

Allmag 279

47292 Stillingsön

GPS: 58.2038, 11.7992

ÖPPETTIDER

Reception & Cafe:

Stängt för säsongen. Maila info@allmagsgk.se

om ni behöver komma i kontakt med oss.

Läs mer; viktig info gällande öppettider.